حلوة الكوك و اللوز


المقادير

2 بيض  
نص كوب  سكر 
ربع ملعقه فانيليا 
2 كوب جوز هند 
نص ملعقة بكينج بودر

طريقة التحضير

نضرب البيض فى المضرب او الخلاط
نضيف نصف كوب سكر
وربع ملعقه فانيليا
ونضربها حتى تتجانس
نضيف جوز هند ونص ملعقة بكينج بودر
نفركهم مع بعض جيدا
نضيف 2 ملاعق كبار من الدقيق
نص ملعقة زبدة
نكورها ونحطها في صينية مدهونة بزبدة ومرشوشه دقيق
نحط لوزة او كريزة او اى حاجه
ونحطها فى الفرن ربع ساعه
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments :

Post a Comment